TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Gyvenimas be žmonos - kaip daržas be tvoros
Ketvirtadienio horoskopas (2022-05-19)

Ketvirtadienio horoskopas (2022-05-19)


Dalykiniai rūpesčiai neleis atsipalaiduoti nė minutei, kol neatliksite konkrečių darbų. Jeigu pirksite techniką ar ką nors namų ūkiui, būkite atidūs, kad neapsiriktumėte dėl kokybės.




Šiandien jums gali tekti įrodinėti, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo iš šalies. Būkite pakantūs kitų nuomonei, tikėjimui. Būtų geriau, kad nepradėtumėte nedraugiškų diskusijų. Pagarba kitiems grįš pagarba jums.




Profesinė, finansinė veikla gali pareikalauti didelio jėgų įtempimo. Pravartu užsiminti apie algos padidinimą ar kompensaciją. Tačiau per daug reikalauti nederėtų. Tikriausiai kils minčių, kaip panaudoti nebereikalingus daiktus.




Galite vykti į svarbius susitikimus. Neliks nepastebėti jūsų bandymai padėti arba sutrukdyti kitiems, rasti sąjungininkų. Galite kažką nukonkuruoti, įveikti iššūkį.




Jūsų darbštumas, tikslingos pastangos nenueis veltui. Galite sulaukti žinių iš valdininkų, verslo atstovų. Greitai šios informacijos prireiks, realizuojant praktinius sumanymus.




Nerimo kels finansinės problemos, kitos kliūtys. Tai tinkamas metas įvairių problemų sprendimui. Parodykite, kad vertinate žmogų, kuris jumis rūpinasi, jus myli. Jam ir sau nesunkiai galite praskaidrinti nuotaiką mažais malonumais.




Emocijos, jausmai trukdys susikaupti rimtam darbui. Kaip bebūtų, iki vakaro šį tą nuveiksite. Pagaliau gali išsispręsti buitinė, turtinė problema arba šeiminis nesutarimas.




Palanku spręsti problemas telefonu, elektroniniu paštu. Jūsų pasiūlymai, įžvalgos ir gebėjimas susitarti bus gerai vertinami. Visgi nežadėkite to, ko negalėsite padaryti, o prisiimtus įsipareigojimus vykdykite atsakingai.




Nors kils ūpas kažką pirkti, rekonstruoti, keisti, tačiau neskubėkite permainomis gąsdinti aplinkinių. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą.




Nebedelskite su atsakymais į seniai pateiktus klausimus. Laisvalaikį skirkite fiziniam ir dvasiniam tobulėjimui, santykių gerinimui. Gali būti, kad sulauksite viliojamų pasiūlymų.




Nekurkite nepraktiškų planų bei nerealių iliuzijų. Kažko reikalaudami, būkite nuoseklūs. Pasistenkite neskleisti klaidinamos euforijos, nepagrįstų išvadų, komentarų. Saugokite savo turtą nuo vagių.




Šiandien pasirašytos sutartys veikiausiai bus sėkmingos. Daugiau dėmesio rodys draugai, gerbėjai. Neslėpkite savo meilės bei simpatijos nuo tų, kurie to verti.

Geros dienos!



admin · 2022-05-19 08:00 · 281 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt