INGREDIENTAI: 1 vienetas silkės (naudojau matjes, 2 filė puselių)
1 vienetas obuolių (saldžiarūgščio )
2 šaukštai graikiško jogurto
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas garstyčių (naudojau "Heinz sweet")
pagal skonį rausvųjų svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolį ir svogūną smulkiai supjaustykite.
2.
Majonezą, jogurtą, garstyčias, obuolį ir svogūną išmaišykite.
3.
Silkę, prieš valgant, supjaustykite gabaliukais. Tiekite su padažu, mėgstamomis daržovėmis, duona.
Patarimai:
•
Ši silkė skani su juoda duona, o su bulvėmis puikiai pietums ar vakarienei. Užtepkite padažo ant juodos duonos, ant viršaus dėkite silkės gabalėlius - bus puikus užkandis.