INGREDIENTAI: 50 gramų grūdėtos varškės
2 riekės šviesios duonos
2 vienetai krabų lazdelių
1 pundelis svogūnų laiškų
2 griežinėliai pomidorų
2 griežinėliai fermentinio sūrio (arba mocarelos)
0.5 šaukštelio aitriųjų paprikų padažas (arba neaštraus, kito mėgstamo)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį rūkytos paprikos miltelių (galima naudoti aitriosios arba keisti džiovintu raudonėliu, kitais prieskoniais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Krabų lazdeles supjaustyti plonais griežinėliais, svogūnų laiškus susmulkinti.
2.
Į dubenį dėti grūdėtą varškę (skystį šiek tiek nuvarvinkite), krabų lazdeles, svogūno laiškus, dėti aitriųjų paprikų padažo, berti pipirų, druskos ir išmaišyti.
3.
Ant duonos riekelių dėti paruoštos masės, ant kiekvieno sumuštinio dėti po pomidoro griežinėlį, tuomet uždėti sūrio ir pabarstyti rūkytos paprikos milteliais.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti sumuštinius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių iki kol sūris išsilydys.