INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos sparnelių
3 šaukštai saldžiarūgščio padažo
2 šaukštai kukurūzų krakmolo
2 šaukštai teriyaki padažo
1 šlakelis aitriųjų paprikų padažas
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos sparnelius pabarstome druska, pipirais ir paprikos milteliais.
2.
Visus sparneliais apvoliojame krakmole taip, kad tolygiai pasidengtų.
3.
Sparnelius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Supilame teriyakio, saldžiarūgštį, aitriųjų paprikų padažus ir pakaitiname, kol padažas sutirštės.
5.
Į padažą sudedame vištų sparnelius, apipilame padažu, išmaišome ir pakaitiname dar pora minučių.
6.
Valgome vienus arba su ryžiais.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!