INGREDIENTAI: 200 gramų jogurto, natūralaus
2 vienetai kiaušinių
90 gramų kvietinių miltų
70 gramų fetos sūrio
50 gramų špinatų
30 gramų ghee sviesto (tiks ir paprastas sviestas)
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame pakepiname špinatus.
2.
Dubenyje paplakame jogurtą su kiaušiniais.
3.
Kitame dubenyje sumaišome birius produktus: miltus, kepimo miltelius, druską, ciberžolę ir suberiame į kiaušinių plakinį. Sudedame kepintus špinatus, įtrupiname feta. Išmaišome.
4.
Įkaitiname vaflinę. Dedame po šaukštą paruoštos tešlos ir kepame, kol vafliai gražiai apskrus ir iškeps.
5.
Valgome su kuo labiausiai mėgstame. Puikiai tinka su graikišku jogurtu, lašiša ir ikrais, o galbūt jūsų favoritas bus su pomidorais ir vytintu kumpeliu.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!