INGREDIENTAI: 300 gramų vištienos (keptos)
160 gramų besėklės vynuogės
50 gramų graikinių riešutų
2 vienetai salierų stiebų
1 vienetas svogūnų
Padažui:
6 šaukštai citrinų sulčių
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai grietinės
1 skiltelė česnako (trinto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuimkite keptą mėsytę nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Salierus taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais, o vynuoges perpjaukite pusiau. Svogūną supjaustykite labai smulkiai. Sudėkite smulkintus riešutus ir viską gerai išmaišykite.
2.
Padažui dubenėlyje sumaišykite visus produktus, užpilkite ant salotų ir gerai išmaišykite.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"