INGREDIENTAI: 300 gramų avižinių dribsnių
100 gramų riešutų (smulkintų)
100 gramų sviesto
3 šaukštai migdolų miltų
3 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį vanilės
Įdarui:
4 vienetai kriaušių
1 vienetas obuolių
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštas rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui kriaušes ir obuolį supjaustome kubeliais. Sumaišome su cinamonu ir cukrumi. Dedame į kepimo indą.
2.
Sviestą išlydome ir sumaišome su miltais, dribsniais, riešutais, cukrumi, vanile, druska, kepimo milteliais. Masę tolygiai paskirstome ant obuolių ir kriaušių.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Tobula karštas su ledais!