INGREDIENTAI: 100 gramų poro
100 gramų burokėlių
100 gramų petražolių šaknų
100 gramų saldžiųjų bulvių
50 gramų svogūnų
2 gramai salierų daigų
pagal skonį druskos
Patiekiant:
pagal poreikį linų sėmenų
pagal poreikį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visas daržoves dedamos ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių (burokėlius reikėtų prieš tai susukti į foliją).
2.
Iškeptas daržoves lengvai pasūdome.
3.
Batatus nulupame ir sutriname į košę.
4.
Keptas daržoves bei batatų masę gražiai išdėliojame lėkštėje.
5.
Tiekiame pagardinę linų sėmenimis ir petražolių lapeliais
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.