INGREDIENTAI: 185 gramai kukurūzų traškučių (naudojome Santa Maria Saldžių aitriųjų paprikų skonio)
3 vienetai pomidorų
2 vienetai avokadų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 skiltelė česnako
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
0.5 vieneto aitriosios paprikos
3 šaukšteliai sezamo sėklų
3 šaukšteliai sojos
2 šaukšteliai sezamų aliejaus
pagal skonį kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Karštoje ir sausoje keptuvėje paskrudinkite sezamo sėklas.
2.
Naudodami šakutę dubenyje sutrinkite avokadus.
3.
Susmulkinkite svogūną, česnaką, pomidorus ir raudoną aitriąją papriką. Suberkite į sutrintą avokado masę ir sumaišykite. Pilkite žaliosios citrinos sultis, sezamų aliejų, sojų padažą ir skrudintų sezamų sėklas (pusę šaukštelio palikite patiekti).
4.
Sumaišykite visus ingredientus, užbarstykite likusiomis sezamų sėklomis ir patiekite su kukurūzų traškučiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.