INGREDIENTAI: 1 kilogramas vištienos blauzdelių
200 mililitrų jogurto, natūralaus
2 šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštelis žaliosios citrinos žievelės (tarkuotos)
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis garam masala prieskonių
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio ciberžolės
0.5 šaukštelio česnako granulės
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į jogurtą supilti žaliosios citrinos sultis, sudėti tarkuotą žievelę ir visus prieskonius.
2.
Vištienos blauzdeles (galima naudoti sparnelius) su jogurtu gerai išmaišyti, kad blauzdelės pasidengtų jogurtu ir prieskoniais. Palikti pastovėti šaldytuve per naktį arba bent keletą valandų.
3.
Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
4.
Kepti 190-200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 min.
5.
Valgyti su ryžiais (labai tinka basmati ryžiai) ir mėgstamomis daržovėmis.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!