INGREDIENTAI: 150 gramų granolos
4 šaukšteliai svarainių (susmulkinti ir užpilti cukrumi )
4 šaukšteliai džiovintų vaisių
2 šaukštai uogų (trintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Į ledaines sudėti granolą, džiovintus vaisius ir užpilti trintomis uogomis. Ant viršas dėti svarainius (galima užpilti ir jų skysčio). Skanaus!
2.
P.s. svarainiai ruošiami taip: rudenį nurinkus svarainius, juos nuplauti, išimti sėklas ir supjastyti skiltelėmis. Gausiai užpilti cukrumi ir sudėti į stiklainius. Neužsukti. Per naktį palaikyti kambaryje, ryte paspausti, sudėti taip, kad stiklainėliai būtų pilni, nes per naktį jie susės, ir užsukti. Laikyti rūsyje arba šaldytuve. Labai skanu dėti į arbatą ar pagardinti desertus.