INGREDIENTAI: Kukuliams:
500 gramų kiaulienos faršo
500 gramų jautienos faršo
0.5 vieneto cukinijų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek krapų
šiek tiek džiūvėsėlių
šiek tiek aliejaus
Garnyrui:
6 vienetai bulvių
šiek tiek prieskonių
Padažui:
150 mililitrų vandens
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įtarkuoti cukiniją, įmušti kiaušinius, sudėti smulkintus svogūnus, krapus ir pagardinti prieskoniais bei druska.
2.
Formuoti kukulius, pavolioti džiūvėsėliuose. Dėti kukulius į stiklinė kepmo indą, įpilti šiek tiek aliejaus ir sudėti prieskoniais suteptas bulves.
3.
Vandenį kruopščiai išmaišyti su grietine, pomidorų padažu ir trupučiu druskos. Užpilti ant kukulių ir bulvių. Kepti 200 C laipsnių temperatūroje apie 45 - 50 minučių. Galima pabarstyti žalumynais.