INGREDIENTAI: 250 gramų krevečių be kevalo
200 gramų konservuotų ananasų
2 šaukšteliai aliejaus (naudojau alyvuogių)
2 šaukšteliai sojos padažo
1 šaukštelis obuolių acto (arba ryžių acto)
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krevetes atšildome, jei naudosite šaldytas.
2.
Nuo ananasų nupilame skystį.
3.
Sojų padažą sumaišome su obuolių actu. Jų kiekį reguliuokite pagal savo skonį.
4.
Ananasą supjaustome nedideliais kubeliais, česnaką pasmulkiname.
5.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir beriame krevetes. Pakaitiname kelias minutes. Suberiame ananasų gabalėlius ir česnaką. Supilame sojų ir obuolių acto padažą. Pakaitiname keletą minučių, pagardiname druska ir pipirais. Skanaujame.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!