INGREDIENTAI: Pagrindui:
180 gramų sausainių
80 gramų sviesto
1 sluoksnis:
400 gramų konservuotų ananasų
1 pakelis braškių želė
2 sluoksnis:
400 gramų konservuotų persikų
1 pakelis persikų želė
3 sluoksnis:
1 pakelis želės (grietinėlės skonio)
šiek tiek braškių
šiek tiek vynuogių
šiek tiek šilauogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužyti, sudėti į elektrinį smulkintuvą ir susmulkinti iki trupinių. Užpilti ištirpintą sviestą ir gerai išmaišyti. Gautą masę iškloti ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, dugno, šiek tiek paspausti ir suformuoti torto pagrindą.
2.
Pirmam sluoksniui paruošti braškių skonio žėlė pagal instrukciją ir ją atvėsinti. Konservuotus ananasus susmulkinti ir paskirstyti ant sausainių, užpilti atvėsintą žėlė ir padėti tortą į šaldytuvą.
3.
Antram sluoksniui paruošti persikų skonio žėlė. Susmulkinti konservuotus persikus ir tolygiai paskirstyti ant sustingusio pirmojo ananasų sluoksnio. Užpilti persikų žėlė ir vėl palikti sustingti.
4.
Trečiam sluoksniui pasiruošti grietinėlės skonio žėlė ir palikti atvėsti. Ant persikų sluoksnio išdėlioti mėgstamas uogas, jas užpilti atvėsusia žėlė ir dėti į šaldytuvą sustingti.