INGREDIENTAI: 1 skardinė konservuotų ananasų žiedų (apie 520 g)
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
2 v. š. cukraus pudros
100 g konditerinio ar juodo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšildykite tešlą. Servetėle nusausinkite ananasų žiedus. Sluoksniuotą nemielę tešlą supjaustykite pakankamai siuromis juostelėmis ir apvyniokite jomis ananasų žiedus. Taip paruoštus ananasų žiedus dėkite į skardą ištiestą kepimo popieriumi. Skardą dėkite į orkaitę įkaitintą iki 200˚C. Ananasų žiedus kepkite apie 20-25 min. ,kol gražiai pagels. Užberkite cukraus pudra. Vandens vonelėje pašildykite šokoladą ir papuoškite ananasų žiedus. Skanaus.