INGREDIENTAI: Tešlai:
2.5 stiklinės miltų
2 stiklinės migdolų pieno (arba paprasto)
2 saujos šaldytų špinatų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų rūkytos lašišos filė
125 gramai tepamo sūrelio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Blynams miltus, pieną, druską ir alyvuogių aliejų išplakti iki vientisos masės.
2.
Įdėti špinatus ir išplakti elektriniu plakikliu. Kepti be aliejaus, tešla neprilimpa prie keptuvės.
3.
Blyną ištepti sūreliu, ant viršaus iškloti lašišos gabalėlius. Kruopščiai susukti ir apvynioti maistine plėvele.
4.
Dėti į šaldytuvą bent 1, 5 valandos. Patiekiant supjaustyti norimo dydžio griežinėliais.