INGREDIENTAI: 3 vienetai burokėlių (virtų)
1 vienetas obuolių
2 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas agurkų (ar pusės ilgavaisio)
1 vienetas svogūnų (mažo)
1 vienetas citrinų
1 pundelis žalumynų (krapų, svogūnų laiškų)
3 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius nulupti. Obuolį perpjauti pusiau, išimti sėklalizdžius.
2.
Burokėlius, obuolį, marinuotus ir šviežią agurką supjaustyti vienodo dydžio kubeliais.
3.
Svogūną ir žalumynus smulkiai sukapoti.
4.
Viską išmaišyti, pagardinti aliejumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais.