INGREDIENTAI: 4 vienetai lavašo (plono arba filo tešlos)
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lavašą supjaustyti pailgais trikampiais.
2.
Varškę ištrinti su kiaušinio tryniu ir cukrumi. Kiaušinio baltymą atidėkite į atskirą indelį.
3.
Ant plačiojo lavašo trikampio krašto dėti šiek tiek varškės, šoninius kampučius truputį užlenkti ir visą varškės kraštą sukti į "tūbelę". Ilgąjį trikampio kampą aptepti kiaušinio baltymu, kad geriau suliptų.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iš visų pusių kepti visus suktinukus. Sudėti ant popierinės servetėlės, kad nubėgtų riebalų perteklius.