AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 litras vištienos sultinio
400 mililitrų kokosų pieno
250 gramų mažosios vištienos filė
280 gramų marinuotų pievagrybių (savo sultyse, pjaustytų)
0.5 vieneto citrinų
3 šaukštai žuvies padažo
1 šaukštelis malto imbiero
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 saujelė petražolių (patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą supilkite vištienos sultinį, kaitinkite. Kai jis užvirs, sudėkite gabalėliais pjaustytą vištieną ir pavirkite 5 min.
2.
Supilkite kokosų pieną, dėkite pievagrybius ir visus kitus išvardintus ingridientus. Būtinai ragaukite ir pridėkite, jei kažko trūksta. Pavirkite dar apie 10 min.
3.
Patiekiant užberkite pjaustytų šviežių petražolių.