INGREDIENTAI: 1 vienetas čiabatos
150 gramų sūrio (Stracciatella)
100 gramų vyšninių pomidorų
3 vienetai ridikėlių
1 saujelė gražgarsčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustome riekelėmis. Apšlakstome aliejumi. Sudedame į kepimo skardą ir kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 8 – 10 min, kol apskrus.
2.
Pomidorus, ridikėlius ir gražgarstės nuplauname. Ridikėlius supjaustome griežinėliais, pomidorus padaliname į kelias dalis.
3.
Ant paskrudintos duonos tepame sūrį. Uždedame pomidorus, ridikėlius, gražgarstės lapelius. Pabarstome druska. Skanaujame ir mėgaujamės.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!