INGREDIENTAI: 300 gramų sūdytos lašišos
2 vienetai avokadų
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių (virtų, didesnių)
1 vienetas citrinų (mažos)
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek graikiško jogurto
šiek tiek garstyčių (iš indelio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišą supjaustyti kubeliais ir sluoksniuoti į stiklines.
2.
Avokadus pjaustyti perpus, išimti kauliukus, išskobti ir supjaustyti. Sluoksniuoti ant lašišos.
3.
Ant viršaus apšlakstyti citrinos sultimis. Pabarstyti pipirais.
4.
Kiaušinius smulkiai sutarkuoti ir paskirstyti ant avokadų.
5.
Sūrį smulkiai sutarkuoti ir paskirstyti ant kiaušinių.
6.
Ant viršaus dėti graikiško jogurto, sumaišyto su trupučiu garstyčių (aš mėgstu dijon, bet tinka ir bet kokios kitos).
7.
Tiekti ir skanauti!