TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Keptas arbūzas su braškėmis ir šokoladu

Porcijų skaičius: 2


INGREDIENTAI:
300 gramų arbūzo
50 gramų klevų sirupo
50 gramų alyvuogių aliejaus
30 gramų juodojo šokolado
30 gramų migdolų (arba kitų riešutų)
Patiekiant:
50 gramų braškių
5 gramai baziliko

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Arbūzas supjaustomas 5-6 cm pločio griežinėliais.

2.
Alyvuogių aliejus sumaišomas su klevų sirupu ir šiuo glajumi aptepamas arbūzo viršus.

3.
Arbūzas dedamas į kepsninę, aptepamas klevų sirupo mišiniu.

4.
Kepama 200-220 temperatūroje apie 10 minučių.

5.
Iškeptas keptas arbūzas supjaustomas plačiomis juostomis, dedamas į lėkštę, šalia dedamos pjaustytos braškės, viskas apšlakstoma tirpintu šokoladu, papuošiama baziliko lapeliais ir riešutais.


Patarimai:

Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.




admin · 2022-04-04 06:00 · 287 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt