INGREDIENTAI: 500 gramų kvietinių miltų
5 vienetai kiaušinių (didelių)
400 mililitrų pieno
250 gramų sviesto (ištirpinto ir atvėsinto)
200 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išplakti iki purumo.
2.
Į dubenį su kiaušiniais pilti sviestą, dėti vanilės, įberti druskos ir išmaišyti. Tuomet suberti miltus ir supilti pieną. Dar kartą gerai permaišyti.
3.
Į vaflinę dėti paruoštos tešlos ir kepti apie 5 - 8 minutes iki kol gražiai apskrus.
4.
Tiekti vienus arba su uogomis, ledais, karamele ar kitais mėgstamais priedais.