INGREDIENTAI: 1 vienetas brokolių (vidutinio dydžio)
100 gramų šoninė (neriebios)
1 vienetas svogūnų
1 sauja saulėgrąžų (arba sėklų mišinio)
šiek tiek majonezo
šiek tiek cukraus
šiek tiek acto (arba citrinos sulčių)
REKOMENDUOJAME:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus smulkiai supjaustyti, brokolį nuplauti ir nusausinti, išskirstyti žiedynais.
2.
Šoninę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir apkepinti keptuvėje, kad šiek tiek apskrustų.
3.
Dubenėlyje sumaišyti brokolius, smulkintą svogūną, apkepintą šoninę ir saulėgrąžas. Pagal skonį pagardinti majonezu, sumaišytu su žiupsneliu cukraus ir šiek tiek acto. Galima pagardinti druska ar pipirais.