INGREDIENTAI: Tešlai:
200 gramų miltų
100 gramų varškės (sausesnės)
100 gramų sviesto (minkšto)
25 gramai cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilės
šiek tiek druskos
Įdarui:
pagal poreikį karamelizuoto kondensuoto pieno ("Rududu")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį, įberti cukrų, druską, vanilę, įdėti sviestą ir išmaišyti. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą.
2.
Stalą pamiltuoti, tešlą iškočioti maždaug 4-5 milimetrų storio. Su 8 centimetrų skersmens formele išspausti apskritimus, jei neturite formelės, galite išspausti stikline.
3.
Į apskritimo vidurį dėti po mažiau nei šaukštelį kondensuoto karamelizuoto pieno, užlenkti, suspausti kraštus. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20-25 minutes.