INGREDIENTAI: 2 vienetai pomidorų (didesnių)
6 vienetai kilkių (sūdytų)
1 vienetas kiaušinių (kietai virto)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šaukštas majonezo
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
Papuošimui:
2 šaukštai konservuotų žirnelių (geriau smulkių)
2 lapeliai gražgarsčių
1 šakelė petražolių
2 vienetai geltonų vyšninių pomidorų
REKOMENDUOJAME:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nupjauti pomidorų viršūnes, išskobti sėklas, pabarstyti druska, pipirais.
2.
Kiaušinį, svogūną supjaustyti mažais kubeliais. Kilkes nuvalyti, supjaustyti nedideliais gabalėliais, vieną palikti papuošimui. Viską sudėti į dubenėlį, užberti maltų pipirų, sudėti majonezą, gerai išmaišyti.
3.
Masę sudėti į išskobtus pomidorus, puošti svogūno griežinėliu, kilkės file.
4.
Patiekimo lėkštę padekoruoti gražgarsčių, petražolių lapeliais, pomidorų gabalėliais, žirneliais.