INGREDIENTAI: 650 mililitrų miltų
6 vienetai kiaušinių
500 mililitrų cukraus
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
50 gramų vyšnių
4 šaukšteliai kepimo miltelių
4 šaukštai kakavos
250 gramų sviesto (82% riebumo)
250 mililitrų pieno (šaldytos be kauliukų )
100 gramų glajaus (DR.OETKER pieniško šokolado)
100 gramų glajaus (DR.OETKER balto šokolado)
1 žiupsnelis cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius ir cukrų išplakti iki baltumo. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175°C temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
2.
Į dvi lygias dalis perpjauti kepinį. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų.Maišelių kampučius prakirpti: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti kakava ar cukraus pudra.