INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių
120 gramų juodojo šokolado
120 gramų sviesto
100 gramų cukraus pudros
65 gramai kvietinių miltų
1 šaukštas brendžio
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą su sviestu.
2.
Atskirame dubenėlyje išplakti 2 kiaušinius ir vieno kiaušinio trynį su cukraus pudra.
3.
Į kiaušinių ir cukraus pudros mišinį suberti miltus ir viską gerai išmaišyti.
4.
Į gautą masę supilti tirpintą šokoladą su sviestu, šiek tiek vanilės bei brendžio ir viską gerai išmaišyti.
5.
Paruoštą šokoladinę masę išpilstyti į sviestu išteptas kepimo formeles.
6.
Kepti 10 min iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pyragaičių kraštai turi pakilti, o viduriukas išlikti nepakilęs.
7.
Labai skanu su vaniliniais ledais.