INGREDIENTAI: PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients"> <h2>Ingredientai:</h2> <p style="text-align: justify;">Marinuoti paukštienos sparneliai,1 kg<br /> Ryžiai, 1 pakelis<br /> Česnakas, smulkinti, 3 skiltelės<br /> Alyvuogių aliejus, 2-3 šaukštai<br /> Petražolė (arba kitokia prieskoninė žolė papuošimui), truputį<br /> Kmynai, truputį<br /> Bazilikas, truputį</p> </div> <div class="recipe_make"> <h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2> <p style="text-align: justify;">Marinuotus vištos sparnelius kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie pusvalandį.</p> <p style="text-align: justify;">Sūdytame vandenyje verdame ryžius.</p> <p style="text-align: justify;">Ant įkaitinto alyviogių aliejaus pakepiname stambiai tarkuotas morkas ir smulkintą česnaką, beriame kmynų vaisius, druskos, pipirų, baziliko.</p> <p style="text-align: justify;">Nedideliu puodeliu imame virtus ryžius ir dedame į lėkštę (jog gautųsi forma). Užpilame pagaminto padažo ir papuošiame petražole ar kitomis žolelėmis. Šalia dedame keptus vištų (galima ir kalakutienos) sparniukus, pagardiname padažu.</p> <p style="text-align: justify;">Skanaus!</p> </div>