INGREDIENTAI: 800 gramų mėsos (vištiena ar kiauliena)
150 gramų kiaulienos šoninės
2 šaukštai agurkų (rauginti)
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas garstyčių
2 šaukštai acto
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek mairūno
Patiekiant:
šiek tiek pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti į stiklinį indą. tada pilti šiek tiek acto, vandens, suberti visus prieskonius ir marinuoti per nakt. Tada pakaitomis verti mėsos gabaliukus, svogūno ir šoninės gabaliukus bei rauginto ar marinuoto agurko griežinukus. Kepti ant žarijų pavartant, kol viskas gražiai apkeps ir patiekti su padažu. Skanaus.