INGREDIENTAI: 500 gramų varškės
1 stiklinė cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė manų kruopų
0.5 stiklinės pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 vienetai kriaušių
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas klevų sirupo (tinka ir kitoks sirupas arba medus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę gerai sutrini su cukrumi. Įmušti kiaušinius, įpilti pieną, įberti vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišyti. Paskutinius įberti manus, išmaišyti ir palikti 10-15 min. kad jie kiek išbrinktų.
2.
Kriaušes nulupti, išimti sėklas, supjaustyti nedideliais gabaliukais. Suberti į varškės masę ir išmaišyti.
3.
Visą masę perpilti į kepimo indą. Ant viršaus išbarstyti rudą cukrų. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes.
4.
Patiekti šiltą, apšlaksčius klevų sirupu.