INGREDIENTAI: 200 gramų konservuotų kukurūzų
3 vienetai kiaušinių (virtų)
100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
1 sauja ridikėlių
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal poreikį majonezo
REKOMENDUOJAME:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius kietai išverdame, palaukiame kol pravės, nulupame lukštus ir supjaustome kubeliais.
2.
Supjaustome svogūnų laiškus. Ridikėlius sutarkuojame burokine tarka, sutarkuojame sūrį, nupilame skystį nuo kukurūzų.
3.
Į dubenėlį, kuriame serviruosime salotas, sudedame supjaustytus kiaušinius, užtepame majonezo ant viso sluoksnio. Sudedame svogūnų laiškus, suberiame konservuotus kukurūzus, vėl užtepame majonezo. Suberiame tarkuotą sūrį ir vėl užtepame majonezo. Galiausiai suberiame tarkuotus ridikėlius.