INGREDIENTAI: 16 500 gramų varškės
400 gramų miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
200 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą sutrinti su cukrumi ir kiaušiniais, įdėti varškę ir viską gerai ištrinti.
2.
Į miltus sudėti kepimo miltelius, po truputį suberti į varškės masę ir užminkyti tešlą. Išminkytą tešlą dėti į šaldytuvą 1 valandai.
3.
Iš tešlos iškočioti didelį lakštą, stikline įspausti skrituliukus, dėti juos vieną ant kito (3 - 4 vienetus), susukti ir perpjauti pusiau, suformuojant "rožytės".
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje 20 minučių. Galima puošti cukraus pudra.