INGREDIENTAI: 500 gramų grybų ( šaldyti)
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
2 šaukštai miltų
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.
2.
Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.
3.
Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.
4.
Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.