INGREDIENTAI: 0.5 galvos raudongūžių kopūstų
2 vienetai agurkų
4 vienetai ridikėlių
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
Užpilui:
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Raudongūžį kopūstą supjaustome ruoželiais, agurką šiaudeliais, ridikėlius griežinėliais.
2.
Kopūstą pamaigome rankomis, kad išsiskirtų sultys. Tada sudedame kitas supjaustytas daržoves, pasmulkintus svogūnų laiškus. Salotas pagardiname druska, cukrumi, aliejumi ir actu.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!