INGREDIENTAI: 360 gramų jautienos išpjovos (naudojome „Feel the Beef“ 60 dienų brandintą)
300 gramų mocarela sūrio
1 vienetas pomidorų
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį balzamiko kremo
pagal poreikį baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kepame jautieną. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kambario temperatūros jautieną kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą. Vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš keptuvės pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame jai pastovėti 5–10 min.
2.
Riekelėmis supjaustome pomidorą ir mocarelą.
3.
Ant jautienos steikų dėliojame pomidoro ir mocarelos riekeles, pašlakstome balzaminiu kremu, dėliojame šviežio baziliko lapelius.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!