INGREDIENTAI: 500 gramų varškės
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 šaukštai aguonų
32 gramai vanilinio cukraus
Glajui:
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų pieniško šokolado
2 šaukštai kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį dėti varškę, sviestą, berti vanilinį cukrų, sudėti karamelizuotą kondensuotą pieną ir išsukti silikonine mentele, jokiu būdu nenaudokite elektrinio plaktuvo. Kai nebeliks sviesto gumuliukų, suberti aguonas ir išmaišyti.
2.
Į silikonines keksiukų formeles sudėti paruoštą varškės masę ir dėti į šaldymo kamerą 3 - 4 valandoms arba visai nakčiai.
3.
Glaistui į dubenį dėti šokoladą, kokosų aliejų ir ištirpinti garų vonelėje.
4.
Sūrelius išimti ir sudėti ant grotelių. Įsmeigti dantų krapštuką ir pamerkti į šokoladą, tuomet dėti atgal ant grotelių ir perkelti į šaldytuvą.