TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Naminis migdolų pienas

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
1 litras vandens
150 gramų migdolų
1 vienetas minkštų datulių (didelės arba 2 mažesnių)
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Migdolus gerai nuplauti. Užpilti dideliu kiekiu šalto vandens ir mirkyti per naktį. Išmirkius vandenį nupilti, migdolus perplauti.

2.
Migdolus dėti elektrinį trintuvą drauge su datule (prieš tai išimti kauliuką), vanilės ekstraktu ir žiupsneliu druskos. Supilti vandenį.

3.
Viską trinti apie 1-3 minutes, kol migdolai susitrins į košelę.

4.
Paruoštą migdolų pieną perkošti per marlę ar specialių maišą.


Patarimai:

Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.


Tikslus trynimo laikas labai priklausys nuo naudojamo trintuvo galingumo.


Pieną laikykite sandariame inde šaldytuve šaltesnėje šaldytuvo vietoje. Suvartokite per 3-4 dienas.




admin · 2022-03-08 15:00 · 311 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt