INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulienos nugarinės (galima naudoti ir vištieną)
300 gramų pievagrybių
120 gramų sūrio
2 vienetai svogūnų
6 šaukštai majonezo
3 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Marinatui:
1.5 šaukšto sojos padažo
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
0.5 šaukšto citrinų sulčių
REKOMENDUOJAME:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti ir išmušti. Pabarstyti druska ir pipirais. Citrinos sultis, aliejų ir sojos padažą sumaišyti ir užpilti ant mėsos. Palikti pasimarinuoti bent 30 minučių.
2.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais ir labai trumpai apkepti keptuvėje iš abiejų pusių. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, česnaką susmulkinti.
3.
Į popieriumi ištiestą skardą dėti mėsos gabalėlius, ant jų svogūnų sluoksnį, po to pievagrybius, smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį. Ant viršaus užtepti majonezo.
4.
Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.