INGREDIENTAI: 1 galva kopūstų (žiediniai)
4 šaukštai miltų (žirnių)
0.5 stiklinės vandens
1 žiupsnelis pipirų (čili milteliai)
1 žiupsnelis česnako (granulės)
1 žiupsnelis baziliko
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
2.
Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200 laipsnių pagal Celcijų įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.