INGREDIENTAI: 100 gramų karšto rūkymo antienos krūtinėlės su odele (naudojau „Kitchenme“ produkciją)
2 saujos salotų mišinio
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto apelsinų
1/4 vieneto granatų
2 šaukštai apelsinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Salotas nuplauname, nusausiname ir sudedame į lėkštę.
2.
Agurką supjaustome šiaudeliais.
3.
Apelsiną nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
4.
Granatą išskirstome sėklytėmis.
5.
Krūtinėlę supjaustome plonais gabalėliais.
6.
Ant salotų lapelių dedame agurką, krūtinėlės gabalėlius, aplesiną, pabarstome granatų sėklomis.
7.
Iš aliejaus, garstyčių, druskos ir šviežiai spaustų aplesino sulčių išmaišome padažą. Juo gardiname salotas.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!