AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 100 gramų juodojo šokolado (bent 50% kakavos)
16 vienetų džiovintų slyvų (didesnių, drėgnų)
16 vienetų graikinių riešutų (puselių ir trupučio papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiekvieną riešuto puselę įdėkite į džiovintos slyvos vidų, dailiai užspauskite kraštelius.
2.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ar folija.
3.
Šokoladą ištirpinkite garų vonelėje - į mažą puodą dėkite laužytą šokoladą, jį statykite ant didesnio puodo su verdančiu vandeniu ir maišykite šokoladą virš verdančio vandens, kol šokoladas ištirps. Kai visiškai ištirps, nuimkite nuo kaitros.
4.
Slyvas po vieną dėkite į šokoladą, apvoliokite, kad psidengtų šokoladu. Dėkite ant kepimo popieriaus.
5.
Pabarstykite smulkintais riešutais. Palikite atvėsti ir sutvirtėti. Laikyti sandariame indelyje, sausoje ir vėsioje vietoje.