INGREDIENTAI: 1 vienetas vištienos filė
2 vienetai morkų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
50 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai majonezo
1 šaukštas krakmolo
2 skiltelės česnako
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
REKOMENDUOJAME:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais kubeliais.
2.
Įmušame kiaušinius, įtarkuojame morkas, suberiame smulkiai supjaustytą svogūną, įspaudžiame česnako, sudedame tarkuotą fermentinį sūrį, prieskonius, krakmolą, majonezą ir viską gerai išmaišę paliekame pasimarinuoti bent valandai.
3.
Tuomet į keptuvę pilame aliejaus, įkaitiname, ir dedame po šaukštą masės, kad pavyktų gražūs apvalūs blyneliai. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Patiekti galima su bulvių koše, arba ryžiais ir šviežiomis daržovėmis. Mano garnyre vyrauja ryžiai su ciberžole, taip pat agurkai ir špinatai.