INGREDIENTAI: 1 vienetas cukinijų (jaunos, neperaugusios)
12 vienetų vyšninių pomidorų
2 vienetai dešrelių (pieniškų)
2 vienetai tortilijų (lakštų)
4 riekelės fermentinio sūrio
pagal poreikį sviesto (tortilijų lakštams sutepti)
Patiekiant:
1 sauja krapų (smulkintų)
pagal skonį garstyčių
pagal skonį pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiekvieną tortilijos lakštą sutepkite sviestu, dėkite dvi sūrio riekeles, dešrelę, susukite ir supjaustykite lygiais (apie 2–3 cm) gabaliukais.
2.
Cukinija supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
3.
Iešmelius išmirkykite vandenyje. Ant medinių iešmelių suverkite paeiliui tortilijos suktinukus, cukinijos griežinėlius ir pomidorus.
4.
Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių, sudėkite iešmelius.
5.
Kepkite iki 180°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 min.
6.
Patiekite su garstyčiomis, pomidorų padažu, pabarstykite krapais.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!