INGREDIENTAI: 500 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 riekės batono
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek pieno
Įdarui:
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
100 gramų fermentinio sūrio
2 šaukštai sviesto
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į faršą sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, suberti pipirus, druską, įmušti kiaušinį, sudėti piene mirkytą ir nusunktą batoną.
2.
Įdarui kiaušinius, sūrį sutarkuoti, įdėti kambario temperatūros sviestą, žalumynus ir išmaišyti.
3.
Suformuoti kotletukus, įdėti įdarą ir užspausti kraštus. Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.