INGREDIENTAI: 2 vienetai avokadų
80 gramų kietojo sūrio
1 vienetas kiaušinių (virto)
6 vienetai vyšninių pomidorų
1 šaukštas graikiško jogurto (apytikriai)
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 skiltelė česnako
šiek tiek citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avokadus perpjauti išilgai pusiau, išimti kauliukus, išskobti minkštimą.
2.
Avokadą supjaustyti smulkiais kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis, įtarkuoti sūrį ir kiaušinį. Įspausti česnaką.
3.
Pomidorus supjaustyti nedideliais kubeliais, nupilti skystį. Jei naudosite didelius pomidorus, išpjaukite viduriuką, kad į salotas nepakliūtų daug skysčio.
4.
Viską išmaišykite su graikišku jogurti ir garstyčiomis. Paragaukite, ar patinka skonis, jeigu norisi, galima įdėti šiek tiek druskos ir/ar pipirų. Masę sudėkite į avokadų laivelius.
5.
Valgome iš karto!