AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 riekės duonos
4 vienetai rudųjų pievagrybių
50 gramų ožkos pieno sūrio
1 šaukštas sviesto
1 skiltelė česnako
pagal poreikį marinuotų paprikų
pagal skonį druskos
pagal skonį malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Pievagrybius supjaustome riekelėmis.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir pakepiname pjaustytus pievagrybius. Dedame išspaustą česnaką ir kepiname, kol pasklis česnako kvapas.
3.
Ant duonos tepame ožkų pieno sūrį, dedame kepintus grybus, dedame paprikas, pagardiname druska bei pipirais.