AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 240 mililitrų migdolų pieno (ar paprasto)
130 gramų avižinių dribsnių
6 šaukštai kavos (stiprios, atvėsintos)
4 šaukštai graikiško jogurto
3 šaukšteliai kakavos (nesaldintos, + žiupsnelio pabarstymui)
2 šaukštai maskarponės sūrio
1/4 šaukštelio vanilės ekstrakto (nebūtina)
4 gramai saldiklio (stevijos, klevų sirupo ar tiesiog cukraus)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį šokolado
pagal poreikį uogų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį suberti avižinius dribsnius, įdėti saldiklio, įberti druskos ir išmaišyti. Supilti pieną, kavą, įdėti jogurto, maskarponės, vanilės. Išmaišyti ir uždengti. Padėti į šaldytuvą visai nakčiai.
2.
Paruoštą avižų masę padalinti pusiau. Į vieną dalį įberti 3 šaukštelius kakavos ir išmaišyti.
3.
Į dvi stiklines sudėti avižų masę su kakava, tuomet sudėti likusius avižinius dribsnius.
4.
Prieš tiekiant pabarstyti kakava, uždėti šokolado ir braškių.