INGREDIENTAI: 1,2 - 1,5 kg kiaulienos kumpio, su oda
1 šaukštelio čiobrelių
1 žiupsnelio pipirų, grūstų
2 šaukštų sojos padažo
1 žiupsnelio druskos
3 šaukštų bruknių uogienės
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 saujos gvazdikėlių
2 šaukštų aliejaus, apkepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieskonius, soją, druską, alyvuogių aliejų išmaišyti ir ištrinti mėsą, laikyti šaldytuve per naktį. Odą supjaustyti rombeliais ir įkaitintoje keptuvėje kumpį apkepti iš abiejų pusių. Į kiekvieną rombelį įsmeigti gvazdikėlį ir įvynioti į folgą. Kepti įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 45 min. Išimti iš folgos ir aptepti bruknių uogiene ir kepti apie 10 - 15 min. (tik nesudeginti). Valgyti su keptomis bulvėmis ir daržovėmis.