INGREDIENTAI: 6 vienetai tagliatelle makaronų ("lizdų")
200 mililitrų grietinėlės
2 saujos voveraičių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 vienetas šalotinių svogūnų
50 gramų parmezano sūrio (tarkuoto, galite rinktis kitą)
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus užkaičiame virti gerai pasūdytame vandenyje.
2.
Voveraites nuplauname. Svogūną susmulkiname.
3.
Šoninę supjaustome kubeliais. Suberiame į keptuvę ir pakepiname, kol ši gražiai apskrus. Sudedame voveraites, smulkintą svogūną ir pakepiname dar 5 – 7 min. Supilame grietinėlę. Pakaitiname, kol padažas taps kreminis. Sudedame išvirtus makaronus. Pabarstome tarkuotu sūriu, smulkintais laiškiniais česnakais.